Persoonlijke coaching door Reinier Sonneveld

Ik begeleid regelmatig mensen bij persoonlijke vraagstukken. Hoe ga je om met stress en conflicten op je werk? Hoe kun je je meer ontspannen en je vrijer voelen? Hoe maak je grote keuzes? Hoe ga je om met een crisis in je geloof?

Ik heb hiermee twintig jaar professionele ervaring en ben gespecialiseerd in de methodes van het zogeheten ‘oplossingsgericht coachen’. Dit betekent, heel simpel gezegd, dat we tijdens één tot drie gesprekken van één uur een probleem afbakenen en daarvoor de haalbare oplossingen zoeken. Daarbij heb ik, als academisch theoloog, speciale aandacht voor de religieuze achtergrond en religieuze vragen die kunnen spelen. Als die niet spelen, is dat uiteraard prima.

Ik heb een langlopende podcast gemaakt over coaching: hier kun je er een paar afleveringen terugluisteren om een indruk te krijgen van mijn ideeën en stijl.

Verder train ik samen met Otto Kamsteeg kleine groepen: meestal drie dagen, op het eiland Vlieland. De nadruk ligt dan meer op interactie, oefenen, beleven en ontspannen. Hierboven kun je een gesprek tussen Otto en mij horen over wat ons beweegt.

Interesse? Stuur een berichtje via het contactformulier op de homepagina.

Vorige
Vorige

Je verdriet gezond verwerken

Volgende
Volgende

Je zelfvertrouwen herwinnen